Goed voor jezelf én goed voor een ander

1 januari: hét moment om jouw goede voornemens een nieuwe kans te geven. Wil jij afvallen, stoppen met roken, meer sporten? Wat jouw goede voornemen ook is: deze keer gaat het je lukken. Want niet alleen jij hebt er wat aan, met jouw goede voornemen haal je geld op voor de Hartstichting. Goed voor jezelf, én goed voor een ander dus. Nog nooit eerder ging je zó gemotiveerd het nieuwe jaar in.

Start hiernaast een actiepagina voor jouw voornemen. Kies een voornemen dat de Hartstichting heeft uitgelicht, of start je eigen voornemen. Vertel op je actiepagina wat jouw voornemen is en hoe je van plan bent om dat te gaan realiseren. Deel jouw pagina met familie en vrienden en laat je door hen sponsoren om het goede voornemen vol te houden. Zij én de Hartstichting zijn jouw stok achter de deur. Succes!

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 19.000 (2%)
Bekijk alle
Bekijk alle

Wat jouw goede voornemen ook is, dit jaar houd je 't vol. Meld je aan via deze site, laat je sponsoren en steun de Hartstichting. Zo wordt jouw goede voornemen ook goed voor een ander.

Bekijk alle

Met Een goed voornemen-actie heb je meer kans van slagen

05-01-2018 | 13:00 Een goed voornemen volhouden is niet makkelijk. Geen wonder dat het de voorgaande jaren misschien niet is gelukt. Gelukkig hebben wij tips om je voornemen dit jaar wél te laten slagen:  1. Focus op één goed voornemen. 2. Ga je goede voornemen aan samen met iemand anders. 3. Breek je doel op in kleine stukjes en ga stapje voor stapje naar het einddoel. 4. Zorg voor een stok achter de deur. 5. Spreek je doel uit en deel 't met zoveel mogelijk mensen.   Met een actie op Eengoedvoornemen.nl kun jij alle vijf tips makkelijk toepassen. Waar wacht je nog op? Starten maar!  
Lees meer
Bekijk alle

Ashok

20-01-2018 | 09:17 Aan: Hartzaak Ik draag een warme ❤ toe aan de ❤stichting en ik hoop dat jullie ook een steentje bijdragen.